We verwelkomen Sylvia als grafisch vormgever! – De Formatie

We verwelkomen Sylvia als grafisch vormgever!

There’s a new kid in town!

We verwelkomen Sylvia in ons team. Zij zal als grafisch vormgever uw merk in een nieuw jasje steken en kan de gekste ideeën omzetten naar een opvallende visual.

We stellen haar graag aan u voor aan de hand van vijf korte vragen. Hopelijk bent u even enthousiast als wij over ons nieuwe teamlid!

1. Met welke drie kernwoorden zou je jezelf beschrijven?

Artistiek, ambitieus & behulpzaam

2. Welke hobby’s heb je na de werkuren?

In mijn vrije tijd blijf ik ook creatief bezig met ontwerpen, tekenen en af en toe wat fotografie. Om in beweging te blijven dans ik elke week ballet en ga ik af en toe gaan lopen in de frisse buitenlucht. 

3. Wat is het laatste muzieknummer dat je beluisterd hebt?

🎵 Fleet Foxes – Can I Believe You

4. Waarvoor kan een klant bij jou terecht?

Ik sta in voor de grafische vormgeving van allerlei projecten: van een gloednieuwe huisstijl voor uw bedrijf tot een sprekende visual op sociale media!

5. Wat moeten we nog weten over jou?

Naast graphic designer ben ik ook packaging designer. Ik zorg ervoor dat uw verpakking in het oog springt op de toonbank of in de winkelrekken.

Een briljant idee dat u wilt vertalen naar een visueel pareltje? Maak een afspraak of kom eens langs op kantoor!

Maak kennis met het volledige team

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn