We verwelkomen Mattiece als fulltime digital creative! – De Formatie

We verwelkomen Mattiece als fulltime digital creative!

The more, the merrier!

Mattiece werkte al een tijdje freelance voor ons, maar nu kunnen we op haar rekenen als vaste kracht in ons team. Als copywriter, videograaf en social content creator vertelt ze jouw verhaal alsof je het zelf zou zeggen. Mogelijk zelfs beter!

We stellen haar graag aan u voor aan de hand van vijf korte vragen. Hopelijk bent u even enthousiast als wij over ons nieuwe teamlid!

1. Met welke drie kernwoorden zou je jezelf beschrijven?

Oprecht, nieuwsgierig & perfectionistisch

2. Welke hobby’s heb je na de werkuren?

Om een beetje lenig en sportief te blijven, maak ik af en toe een ritje op mijn koersfiets. Daarnaast ben ik lid van Jeugdraad Beernem en van vzw Ten Distel. Los van al dat sociaal contact lees ik ook graag (dit jaar ga ik voor minstens 52 boeken!) en verslind ik de meest gehypete series op Netflix. Als ik voor meer decibels mag gaan, neem ik mijn saxofoon of gitaar in handen.

3. Wat is het laatste muzieknummer dat je beluisterd hebt?

🎵 Flip Kowlier – El Mundo Kapotio

4. Waarvoor kan een klant bij jou terecht?

Ik zorg voor spontane, duidelijke teksten en boeiende video’s. Als reporter on the road maak ik content voor sociale media en zuig ik toepasselijke copy zomaar uit mijn duim.

5. Wat moeten we nog weten over jou?

Mijn kat heet Snowball, maar is volledig zwart. Frietjes van ‘t frietkot gaan er àltijd in en wat de rest ook beweert, we rijden niet meer met paard en kar in Sint-Joris.

Een boeiend verhaal dat u wilt vertalen naar een visueel pareltje of wervende tekst? Maak een afspraak of kom eens langs op kantoor!

Maak kennis met het volledige team

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn