Zakenkantoor Keerman – De Formatie

Zakenkantoor Keerman, wees daar maar zeker van!

fotografie – grafisch ontwerp – editoriaal – social media – videografie – event

 

Episch, rock ‘n roll en #yolo. Dat zijn termen die Zakenkantoor Keerman typeren. De klanten worden door Benoit en zijn team met een doorgedreven en persoonlijke service behandeld als VIP’s. We ontwikkelden een stijlvolle huisstijl en gaven vorm aan verschillende activerende campagnes.

Huisstijl met mythische allures

Geïnspireerd door de oude scandinavische runes ontworpen we een strak en uniek logo. De nieuwe stijl die we ontwikkelden breekt met het verleden en bindt met de toekomst. Het vat de ziel van de onderneming.

Kwaliteit van start tot finish

De huisstijl met het petroliumblauw, wit en goud dompelt de klant in een exclusief, tijdloos jasje. We werkten briefhoofden, mappen, omslagen, notitieblokken en ander huisstijldrukwerk uit.

Een consequente aanpak die indruk maakt.

Een plan met een consequente uitvoering schept vertrouwen. Elke maand een inspirerende quote met een dito profielfoto on- en offline verspreiden.

Bouwen aan vertrouwen

We nodigden mensen met bouw- en verbouwplannen uit op de lokale bouwbeurs met een wervend filmpje. Niet te serieus, het is al ernstig genoeg.

Smile voor een kist champagne

Wie de stijlvolle stand van Zakenkantoor Keerman bezocht kon een foto nemen en afprinten met op de achtergrond een droomhuis naar keuze.

De week erop konden de foto’s gedeeld en geliked worden voor een kist champagne. Een gigantisch succes met een blijvende indruk.

Delen, bier en spelen

Wie op de opendeurdag zijn gegevens deelde kreeg er met plezier een boek kaarten en een stevig fris “Assurman” biertje bij.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn