Spreek en zing – De Formatie

Een nieuwe huisstijl, website en ondersteuning voor Julie’s project voor sprekers en zangers: Spreek & Zing

branding – fotografie – website

 

Julie heeft al een tijdje haar eigen logopediepraktijk, maar was op zoek naar een manier om haar dienstverlening voor professionele sprekers en zangers extra in de markt te zetten.

Een nieuwe merkidentiteit

Het unieke logo en kleurenpalet vormt de basis van de huisstijl van Spreek & Zing. Correct toegepast ondersteunt het de customer journey van het eerste contact tot de factuur in de mailbox.

Fotografie die vertrouwen schept

Beelden zeggen meer dan woorden, althans bij visuele communicatie. We fotografeerden Julie in actie in haar praktijk. Kraakheldere maar warme foto’s die de kwaliteit van haar diensten alle eer aandoen.

Een nieuwe website

Om de nieuwe dienstverlening te ondersteunen, ontwikkelden we een website met oplossingen op maat.

Bekijk www.spreekenzing.be

Eigen e-books maken met een Word-template

Om de zoveel tijd maakt Julie een nieuw e-book. Hiervoor kan ze aan de slag met een template van Word in haar eigen huisstijl. Die e-books biedt ze gratis aan op haar website. In ruil voor jouw e-mailadres kan je ze eenvoudig downloaden en lezen.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn