Project in de kijker: PROlectro Beernem – De Formatie

PROlectro Beernem: stevig meegroeien met een ambitieus team experts

communicatie – vormgeving – website – marketing – campagne – advertising – videografie – fotografie – copywriting – sociale media

 

PROlectro is de partner bij uitstek voor alle elektrische oplossingen, elektro, verlichting en herstellingen. Service en expertise staan bij elke opdracht voorop. Dat willen ze niet alleen in hun werk uitstralen, maar ook in hun communicatie. De synergie van onze samenwerking is hoog en dat laat zich voelen in de resultaten.

Website vol vakmanschap

We ontwikkelden een volledig nieuwe website waar alle diensten van PROlectro makkelijk terug te vinden zijn. Van architectuur en ontwerp tot ontwikkeling, copywriting en fotografie. We werkten het volledige traject van begin tot einde uit.

Altijd up-to-date met elektriciteit

Op de nieuwe website van PROlectro plaatsen we vaak relevante nieuwsberichten. De website blijven aanvullen is een belangrijke schakel in online marketing. Het genereert verkeer naar de website, verhoogt de relevantie van de onderneming en helpt de SEO voor een betere ranking in zoekmachines.

Het leven zoals het is, PROlectro

We zorgen regelmatig voor kwaliteitsvol fotomateriaal van de winkel, het team, lopende en afgewerkte projecten. Duidelijke, eerlijke fotografie op de website en sociale media tonen exact wat je kan verwachten van PROlectro. Dat schept vertrouwen.

Het verhaal van een hechte familie

De experts van PROlectro vormen een hechte familie en zijn de ideale partner voor elektro, elektrische installaties, hernieuwbare energie, herstellingen en zoveel meer. Kwaliteit zit in hun bloed en service in hun DNA. Net als een echte familie is er leven in de brouwerij en dat willen we tonen met leuke content.

Sociale media onder stroom

Door op sociale media regelmatig in te spelen op de actualiteit blijven volgers van PROlectro geëngageerd. Soms to the point en soms met een hoek af, maar altijd met het oog op betrokkenheid. De belangrijkste en meest opvallende posts laten we extra opvallen door ze online te adverteren.

Nauwe samenwerking om snel te anticiperen

Ook in bizarre tijden blijven we inventief. De mannen en vrouwen van PROlectro zijn positief ingesteld en blijven bereikbaar voor hun klanten. Service staat altijd voorop, ook wanneer het moeilijk is.

Indrukwekkend op papier

We zetten hard in op online communicatie, maar ook offline media blijft belangrijk voor PROlectro. De klemtonen die we online leggen, leggen we ook via printadvertenties in regionale publicaties.

Belettering van het wagenpark

PROlectro is een gekend begrip in Beernem en omgeving. Hun bestelwagens springen in het oog. Samen met onze partners zorgen we voor uniformiteit in het wagenpark.

Partner vanaf het prille begin

PROlectro en De Formatie go way back. Vanaf het begin verzorgden we de communicatie voor hun diensten. Een verhuis, huisstijl en wat uitbreidingen later is PROlectro een gevestigde waarde, en zo ook onze samenwerking.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn