Project in de kijker: Huis met vele kamers – De Formatie

Branding en vormgeving voor Huis met vele kamers

branding – grafisch ontwerp – editoriaal – POS

 

Huis met vele kamers is een plaats waar mensen met een psychische kwetsbaarheid elkaar op een laagdrempelige manier kunnen ontmoeten. Zo bevorderen én versterken ze hun eigen herstelproces en dat van anderen. Hierin staan professionals en vrijwilligers klaar ter ondersteuning. Wij ontwikkelden een branding en enkele drukdragers die hun missie, visie en werking visueel omkadert.

Beeldmerk met meerdere lagen

We ontwikkelden een branding met een ruime betekenis. Enerzijds krijgt de H van het huis een prominente plaats, anderzijds is ook de fysieke verbondenheid herkenbaar. We kozen een kleurenpalet dat enthousiasme, stimulans, vastberadenheid en succes uitstraalt.

Een plaats waar je welkom bent

Om de ontmoetingsruimte in het historische Brugge van buitenaf herkenbaar en laagdrempelig te maken, gaven we vorm aan een stijlvol gevelbord met nuttige informatie. Aangezien de gevel van het gebouw beschermd is, stelden we voor de klant een technische fiche op. Daarin werden de plaatsingsvoorschriften en -specificaties verduidelijkt om zo de goedkeuring te krijgen van stad Brugge om het bord te plaatsen.

Roll-up banner voor evenementen

Om op evenementen of samenkomsten visibiliteit te creëren, gaven we vorm aan een roll-up banner die eenvoudig uitgerold en ingeklapt kan worden. De banner moest de nodige stopping power hebben maar toch voor elk thema gebruikt kunnen worden.

Duidelijke folder om mee te nemen

Bezoekers die meer willen weten over de werking van Huis met vele kamers, kunnen ter plekke hun vragen stellen of een folder met informatie meenemen. Daarin vinden geïnteresseerden van alle doelgroepen de info die nodig is om verdere stappen te zetten naar het Huis met vele kamers.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn