Hof Ter Beuke – De Formatie

Huisstijl, website en communicatie voor een exclusieve B&B in de groene rand van Brugge. Welkom in Hof Ter Beuke

branding – grafisch ontwerp – fotografie – website & 360

 

Hof Ter Beuke is een klassevolle B&B in de bosrijke Brugse rand. De B&B heeft op verschillende beoordelingssites een uitzonderlijk hoge ranking. Dat heeft alles te maken met de gepassioneerde uitbating van de zaakvoerders.

Een exclusief logo met exclusieve toepassingen

Hof Ter Beuke dankt zijn naam aan de grote beuken die de centrale plaats sieren. We ontwikkelden aan de hand van dit element een klassevol logo met bijpassend kleurenpalet.

Prikkelen met print

Adverteren in De Standaard, wervende flyers op de toeristische dienst of een klassevol postkaartje in je brievenbus, het zijn kleine acties met een grote impact.

Fotografie die doet wegdromen

Het was moeilijk kiezen wat eerst gefotografeerd. Hof Ter Beuke zet hoog in en besteedt veel aandacht aan details. Dat hebben we vastgelegd met warme foto’s van het interieur, de tuin en de wellness.

Een stijlvolle website met een topranking

Bezoek www.hofterbeuke.be en geniet even mee. Deze B&B is een echte aanrader.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn