Hoeveslagerij De Bokke – De Formatie

Lokale partners, eigen dieren, een korte keten en iedereen mag dat weten! Hoeveslagerij De Bokke

fotografie – grafisch ontwerp – editoriaal – social media

 

Hoeveslagerij De Bokke uit Beernem is een begrip in de streek voor vers en heerlijk hoevevlees. De Formatie brengt het duurzaam verhaal in de winkel, in de brievenbus, op sociale media en zo in het hart van de mensen.

Passie een gezicht geven

Lokaal handelen is het gezicht achter de toonbank uitlichten. We brengen on- en offline het persoonlijk verhaal van de ondernemers.

Storytelling in je brievenbus.

2 keer per jaar staken we een beknopt krantje in 20.000 bussen in en rond Beernem. In het krantje brengen we het verhaal van Hoeveslagerij De Bokke.

Kruisbestuiven met andere ondernemers

Ondernemen doe je niet alleen. Het krantje geeft ruimte aan verwante bedrijven om hun verhaal te doen. Zo versterken we de relevantie van de onderneming.

redactionele vormgeving

Productfotografie om van te smullen

Het hoofddoel van marketing is nog steeds meer verkoop genereren. Het eindproduct moet dan ook goed in beeld gebracht worden.

Onversneden fotografie van start tot eindproduct

Transparantie schept vertrouwen. We kunnen er prat op gaan dat alle producten in de toonbank via een korte keten in eigen huis zijn bereid.

Sociale media gaat door de maag

Eten is een Vlaming zijn lang leven. Gerechten, producten, promoties hebben een groot bereik op sociale media. Professionele vormgeving maakt van bijproducten bestsellers.

Traiteursdiensten met smaak voorgesteld

We promoten met seizoensfolders met knappe fotografie een sterk aanbod huisbereide traiteursgerechten en een service voor feesten en soupers.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn