Project in de kijker: Hoeveslagerij De Bokke: webshop – De Formatie

Een stukje natuur uit eigen streek, nu ook online op de nieuwe webshop van Hoeveslagerij De Bokke

copywriting – fotografie – grafisch ontwerp – UX – webshop – website

 

Hoeveslagerij De Bokke uit Beernem is gekend voor hun ruim aanbod kwalitatief en vers hoevevlees. We werken al lang samen met Stijn en Tine om hun verhaal in de winkel, op sociale media en via folders te vertellen aan vaste en nieuwe klanten. Om hun visibiliteit en verkoop ook online te versterken, ontwikkelden we een professionele website met smakelijke productfotografie en een gebruiksvriendelijke webshop.

Vernieuwde, gebruiksvriendelijke website met webshop

De website van De Bokke was verouderd, onvolledig en niet erg gebruiksvriendelijk. Niet alle producten stonden op de website en online bestellen was ingewikkeld. We ontwikkelden een volledig nieuwe website met webshop in de huisstijl van De Bokke.

www.debokke.be

De snelste weg naar het verse aanbod

Diverse categorieën en subpagina’s zorgen voor een makkelijke navigatie tussen de producten en andere content van de website. Omdat elk product een eigen pagina heeft, kunnen we die pagina’s ook los inzetten in de online marketing, bijvoorbeeld op sociale media.

Ambacht en kunde met een lage drempel

De Bokke is landelijk, lokaal en kwalitatief. We zorgen ervoor dat hun stijl ook in de website te herkennen is. Zowel het kleurenpalet, de illustraties, fotografie en copywriting komen voor hun doelgroep vertrouwd over.

 

Van blauwdruk tot ontwikkeling

Als eerste stap in het UX-proces van de website ontwikkelden we in een sitemap de basisstructuur. Daarna zetten we die structuur om in wireframes, een blauwdruk of schematische weergave van elke typepagina. Vervolgens passen we er tijdens de designfase de bestaande huisstijl van De Bokke op toe. Daarna gaan we over tot de laatste stap, de effectieve ontwikkeling.

Eenvoudig bestellen en opvolgen met Drupal

Als klant kan je bij het afrekenen in de webshop een specifiek afhaalmoment kiezen. Omdat de ontwikkeling van dat afrekenproces in de backend complexer is dan anders, kozen we voor het CMS-systeem Drupal. Dat systeem is op technisch vlak uitgebreider dan ons standaard CMS-systeem Webflow.

Eerlijke fotografie van producten en team

We zetten een pop-up-fotostudio op in de slagerij van Stijn en Tine om alle producten zo vers en waarheidsgetrouw mogelijk in beeld te brengen. Elk product werd uit verschillende hoeken en op verschillende manieren gefotografeerd. Zo kunnen productfoto’s ingezet worden op de website. Detailfoto’s en foto’s van het team in actie zijn dan weer inzetbaar voor marketing op sociale media of in advertenties.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn