Expeditie Bulskampveld – De Formatie

Ontwerp een beeldmerk in harmonie met de bestaande huisstijl van het Landschapspark Bulskampveld

branding – workshops – fotografie – mascotte – sociale media ondersteuning

 

Het landschapspark Bulskampveld strekt zich als bosrijkste gebied van West-Vlaanderen uit over 5 gemeenten in het Brugse Ommeland. De invulling en identiteit van het landschapspark worden door de Provincie voortdurend verder ontwikkeld.

Een beeldmerk creƫren, samen met de stakeholders

Samen met de betrokken gemeentes en verenigingen actief in het landschapspark, gingen we op zoek naar een uitstraling waar iedereen zich in kon vinden.

De stier spreekt

Bij het logo hoort ook een stijlgids waarmee de klant, Provincie West-Vlaanderen, de stier kan inzetten als communicatietool.

De stier inzetten als levensgrote mascotte

Om het beeldmerk nog meer kracht bij te zetten, werd ons gevraagd om het logo om te zetten in een houten mascotte die fysiek ingezet kan worden. Deze mascotte komt uiteraard met bijhorende handleiding en aanvraagformulier.

Begeleidend communicatieplan

Om het nieuwe beeldmerk en de nieuwe wandellussen in de markt te zetten, organiseerden we samen met Provincie West-Vlaanderen en Westtoer een aantal workshops om een gedragen aanpak uit te rollen.

 

Content maken en sociale mediaondersteuning

Op basis van de mediaplanning werden we ingeschakeld om posts te ontwikkelen voor Facebook en Instagram. Een constante aanpak

Iedereen uitnodigen op het Feest van het Landschapspark

Het Feest van het Landschapspark is een jaarlijks event waar op de laatste editie meer dan 15.000 bezoekers werden geteld. Zou Lander van het Landschapspark daar iets mee te maken hebben?

Bezoekers prikkelen om op ontdekking te gaan

Naast de algemene communicatiemiddelen ontwikkelden we een vloermat als eyecatcher in het bezoekerscentrum. Ook bij de bakker word je uitgenodigd om op avontuur te gaan.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn