De Soete Zee – De Formatie

Een nieuwe naam, merk en website voor heerlijk vertoeven aan onze kust.
Welkom in De Soete Zee

branding – grafisch ontwerp – fotografie – website met boekingsysteem – sociale media

 

Logeren aan de Belgische kust, iets waar jaarlijks bijna 3 miljoen mensen van genieten. Fabienne en Niki besloten een appartement aan zee te renoveren en te verhuren. De Formatie stond in voor het compleet maken van hun customer journey.

Een merk met visuele impact

We bedachten een passende naam met bijhorende huisstijl, geïnspireerd op zonnestralen en golven.

Fotografie van vakantiehuis en omgeving

Door gebruik van duidelijke foto’s, krijgt de bezoeker een indruk van hoe het appartement eruit ziet en wat er aanwezig is. Deze beelden worden gebruikt voor zowel de website, als voor Airbnb en booking.com.

Website met boekingssysteem

Op de viertalige website vindt u alle nodige informatie over het vakantieappartement en kunt u eenvoudig boeken. Bezoek www.desoetezee.be

Een nieuwe telg: welkom bij A Bien Venue

Door de grote interesse voor De Soete Zee, beslisten Fabienne en Niki om een tweede vakantieappartement klaar te maken voor verhuur. Dezelfde stijl, dezelfde feeling, een nieuwe naam: A Bien Venue!

Een vertrouwde customer journey

Met een vertrouwde branding en online beleving twijfelen trouwe verblijvers geen seconde aan de kwaliteit van dit verblijf.

Zelfde aanpak, nieuwe foto’s

Bij de appartementen van Fabienne en Niki huur je geen kat in een zak. Modern, comfortabel en net. Dat willen we zo goed en eerlijk mogelijk tonen.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn