De Mess – De Formatie

De Mess catering: professionele communicatie voor meer professionele klanten

grafisch ontwerp – fotografie – website – sociale media

 

De Mess uit Sijsele serveert wereldkeuken met lokale producten op privéfeesten en bedrijfevents. Van oktober tot april kan je ook terecht in de proeverij voor een simpele kaart met heerlijke gerechten.

Let’s team up

Aan inspiratie en talent geen gebrek bij De Mess. Alleen willen ze vooral daar hun energie in stoppen en die niet meer onnodig verliezen in die verrekte marketing. Say no more…

Geen stress…

We verdiepten ons in de doelstellingen, het doelpubliek en het beschikbare materiaal. We ontrolden onze aanpak in de diepte en de breedte van de onderneming.

Een waaier van catering in beeld

Doorheen het jaar leggen we meerdere diverse evenementen vast op foto en video die we kunnen inzetten voor de marketing.

Blijf op de hoogte van De Mess

Voor het eerst werd de groeiende lijst professionele klanten aangesproken met een professionele mailing.

Het bestaande netwerk uitbreiden met online advertising

De Mess heeft al een stevige reputatie opgebouwd, maar is erop gebrand om indruk te maken buiten hun vertrouwde netwerk.

Samen een crisis aanpakken!

Take-away is best wel ok. Ook De Mess sprong op de kar met elke week een andere hemels, werelds menu.

Munitie voor de ambassadeurs

Elke klant is een ambassadeur van De Mess. Om mensen aan te moedigen hun Mess-ervaring te delen, maakten we de Messy GIF’s voor Instagram Stories.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn