De Kijkuit – De Formatie

Hoe breng je bedrijven en organisaties naar de meest avontuurlijke plek in Beernem? We deden het voor De Kijkuit

volledige rebranding – banners en kledij – fotografie – website – sociale media – videoproductie

 

Sinds 1983 is De Kijkuit in Beernem de hotspot voor avonturiers en levensgenieters. Een tijdje terug werd grondig geïnvesteerd om de outdooractiviteiten opnieuw naar de voorgrond te brengen. Wij namen de marketing voor onze rekening.

De viking in een nieuw jasje

Een tot op de draad versleten vrolijke viking was de inspiratie voor een nieuwe familie rond één prominente hoofdman en zijn 4 elementen; aarde, water, vuur en lucht.

Fotografie en video om van te watertanden

De Kijkuit was voor één dag ons speelterrein. We haalden alles uit de kast om de “De Kijkuit-beleving” in beeld te brengen.

Een nieuwe website: aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, meertalig en met volledig nieuwe inhoud

De vorige website was hopeloos verouderd, waardoor we met een blanco blad mochten beginnen. Nieuwe informatie-architectuur, een nieuw aanbod, nieuwe beelden en video waren van groot belang. Per natuurelement werd een kleurschema opgesteld waardoor elke type activiteit een specifieke visuele stijl meekrijgt.

Reserveer jouw groepsactiviteit op www.dekijkuit.be

website De Kijkuit

Dynamische activiteitenpagina’s

Met een paralax effect geven we elke activiteit een knappe inleiding. Teksten en foto’s zijn klant- en SEO-vriendelijk.

Focus op het groepsaanbod

Zowel bedrijven, organisaties, scholen, als vrienden en vrijgezellen vinden er eenvoudig de weg naar de verschillende programma’s.

“Na de lancering van de website zijn de aanvragen van bedrijven en organisaties verdrievoudigd. De nieuwe website is nu ons belangrijkste verkoopskanaal geworden.”

Hans Innegraeve – Zaakvoerder van De Kijkuit

Stevig lanceren en blijven communiceren

We lanceerden de website tijdens de lente, met een knaller van een filmpje. Ook daarna bleven we de communicatie vormgeven. Die werd stevig gedeeld en liet heel wat avonturiers wegdromen van de zomer die moest komen.

Ook offline stevig uit de hoek komen

Om het merk kracht bij te zetten, trekken we de nieuwe stijl door op het terrein rondom de herberg. Dit vertaalt zich in kleurrijke banners, t-shirts voor de medewerkers, stickers voor de klanten, advertenties voor in de bus en folders voor op de toeristische diensten.

Anticiperen en assisteren met sociale media

Met overleg, vormgeving en coaching pakken we samen de coronacrisis aan.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn