Project in de kijker: d‘afspanning Beernem – De Formatie

Duimen en vingers aflikken in bistro-resto d’afspanning

website – fotografie

 

Toegankelijk als bistro, keurig als restaurant, in d’afspanning in Beernem roert chef Joost Meire in de potten. Hij combineert klassiekers met moderne gerechten. Genoeg voer voor ons om hun website onder handen te nemen en de fotografie naar een volgend niveau te brengen.

Website om van te watertanden

We ontwikkelden een overzichtelijke website waarop snel de menu- en drankkaart terug te vinden zijn. Je plaatsje in het restaurant verzekeren? In enkele kliks zo gebeurd met de handige reservatietool op de website.

Neem een kijkje op de menukaart

Dankzij een heldere navigatie switch je eenvoudig tussen de verschillende menukaarten. Zo kan je op voorhand ontdekken welke gerechten er op de kaart staan. Gedaan met keuzestress in het restaurant zelf.

Sfeer, stijl en smaak voorop

Wanneer je binnenstapt in d’afspanning, kom je terecht in een gezellig kader waar je gerust je beentjes onder tafel kunt schuiven. Professionele fotografie nodigt uit om zelf plaats te nemen aan tafel.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn