Communicatie Visit Beernem – De Formatie

Visit Beernem: koop lokaal en we winnen allemaal!

communicatie – editoriaal – vormgeving – website – online advertising – print – content creation – fotografie – videografie

 

Gemeente Beernem en zijn ondernemers hebben heel wat te bieden. Om die troeven in de kijker te zetten werd Visit Beernem ontwikkeld. Het on- en offline platform promoot de facetten rond toerisme, horeca en handel in Beernem.

Een activerend project voor initiatieven van en voor ondernemers

De dienst lokale economie brengt detailhandel, horecagelegenheden, streekproducenten en toerisme onder hetzelfde vaandel.

Ontdek Beernem met al zijn troeven via het Visit Beernem verhaal.

Beleven in Beernem begint op visitbeernem.be

We ontwikkelden een eenvoudig beheerbare website waarin vooral het zomeraanbod in Beernem word uitgelicht, aangevuld met het bestaand aanbod logement, doe-dingen, eet- en drinkmogelijkheden.

De kalender werd gekoppeld met UiTinVlaanderen, de digitale agenda van Gemeente Beernem.

Bezoek visitbeernem.be

Een aantrekkelijk gevuld tijdschrift

We gaven een editoriaal magazine uit met een evenwichtige mix van lifestyle, toerisme, horeca en shopping. 5 edities bereikten telkens 30.000 gezinnen per post in het Beernems bedieningsgebied.

Van concept tot drukproef

Om het magazine te financieren, gaven we ruimte in het magazine aan Beernemse ondernemers om te adverteren. Naast de vormgeving en invulling van het magazine, stonden we dus ook in voor de reclameregie.

Zomeren in Beernem

Onder de noemer “staycation” werd afgelopen zomer op reis te gaan in eigen land sterk gepromoot. Ook in Beernem. Winkelen, wandelen, fietsen, varen,… We hebben het in Beernem! En dat hebben we getoond.

Een merkwaardige beleving

Voor de extra inspanningen die Gemeente Beernem voor de zotte zomer van 2020 gedaan heeft gaven we vorm aan enkele activerende en bindende visuals.

Social media in beweging

Video werkt! We brachten verschillende fiets- en wandelroutes, activiteiten en verborgen plekjes in beeld en deelden dit op sociale media als korte, aantrekkelijke video’s.

Avontuur in eigen gemeente

We gaven vorm aan verschillende tips om de eigen buurt te ontdekken en gaven inspiratie voor een actieve dagtrip in Beernem!

Wie zoekt die vindt

We gaven de Beernemse speurneuzen heel wat inspiratie met tal van gezellige wandel-, fiets- of autozoektochten.

Beernemse streekproducten gebundeld

Wie als Beernems streekproduct erkend wil worden moet aan enkele voorwaarden voldoen. We bundelden alle producten in een unieke waaier en plaatsten ze online in de kijker.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn