Project in de kijker: Caprice Cascade – De Formatie

Een nieuwe naam, merk en website om uit te blazen in de baai van São Martinho do Porto.
Welkom in Caprice Cascade.

branding – grafisch ontwerp – fotografie – website met boekingsysteem – communicatie – editoriaal

 

In het prachtige Portugese kuststadje São Martinho do Porto verhuurt Dominique sinds kort haar vakantieappartement Caprice Cascade. Je geniet er van de authentieke Portugese gastvriendelijkheid en laat de tijd even stilstaan.

Een merk met een zomerse bestemming

We bedachten een passende naam en bijhorende huisstijl, geïnspireerd op de ligging van het appartement aan de baai van São Martinho do Porto.

Fotografie om weg te dromen

Hoewel we graag zelf waren afgereisd naar Portugal voor de fotoreportage, schakelden we een lokale fotograaf in die ons prachtige beelden bezorgde.

Overtuigend drukwerk

Noodzakelijke documenten werden opgemaakt in de huisstijl zodat ze overzichtelijk, duidelijk en herkenbaar zijn voor huurders.

Website met eigen boekingssysteem

We ontwikkelden een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website met een eigen boekingssysteem om eenvoudig en snel jouw verblijf te boeken.

Bezoek www.capricecascade.be

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn