Project in de kijker: Brugse Ham – De Formatie

Socialemedia-ondersteuning en verpakking voor Brugse Ham

advertenties – sociale media – verpakking

 

Vleeswaren Hoste uit Maldegem is producent van gedroogde hammen en andere delicatessen. De ambachtelijke streekproducten zijn te vinden in de winkel onder het merk Brugse Ham of als huismerk. We zetten met een concreet socialemediaplan onze schouders onder de bekendheid van het merk en springen in het oog met nieuwe verpakking in de winkelrekken.

Actuele contentkalender

Om de continuïteit op de socialemediakanalen te verzekeren, volgen we een actuele contentkalender op. Op basis van de actualiteit selecteren we thema’s die relevant zijn voor een interessante, inspirerende of grappige visual op Facebook en Instagram.

Herkenbare visuals

We bedenken en geven vorm aan visuals in verschillende thema’s en stijlen. Die werken we altijd af met een sausje van herkenbaarheid volgens de bestaande branding.

Ambachtelijke verpakking voor een ambachtelijk product

We ontwikkelden een nieuwe verpakking voor de ambachtelijke droge worst. Om de ambacht kracht bij te zetten, kozen we voor gemoedelijke lijntekeningen die uitnodigen om de producten in de winkelkar te leggen.

Inspirerende factor

Op sociale media wisselen we topicals af met inspirerende gerechten en recepten met de producten van Brugse Ham. Zo creëren we engagement met de volgers en moedigen we de volgers aan om te ontdekken, te experimenteren en te improviseren met de producten van Brugse Ham.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn