Bouwwerken De Baets – De Formatie

Een professionele website en sprekende fotografie voor bouwwerken De Baets

copywriting – fotografie – UX – website

 

Bouwwerken De Baets is al drie generaties lang een gevestigde waarde in Oedelem en omstreken. Met meer dan 65 jaar ervaring zijn ze de ideale bouwpartner voor appartementsbouw, woningbouw en renovatie.

We ontwikkelden een website met eerlijke fotografie en copy om hun diensten en projecten te promoten.

Krachtige website ontwikkelen

Een stevig bedrijf vraagt om een stevige website. We vertrokken vanuit de bestaande huisstijl van Bouwwerken De Baets en ontwikkelden een duidelijke website waar kleur en contrast een robuuste indruk geven.

Diensten in beeld en woord

De drie belangrijkste diensten van Bouwwerken De Baets, appartementsbouw, nieuwbouw en renovatie, krijgen elk hun eigen pagina op de website. Elk project voorzien we van sprekende foto’s en extra informatie over de opdrachtgever, gebruikte materialen en manier van werken.

Herkenbare huisstijl uitbreiden

De huisstijl van Bouwwerken De Baets is relatief eenvoudig. Door het gebruik van gekleurde vlakken, krijgt de website meer contrast en vallen de afzonderlijke contentblokken meer op. Een subtiele weergave van het logo zorgt voor repetitie en herkenbaarheid.

On the field fotografie

Om het werk van De Baets zo goed mogelijk in beeld te brengen, trokken we samen met zaakvoerder Filip op pad. Foto’s van verschillende projecten, verschillende stijlen en verschillende fases geven een eerlijke inkijk in de manier van werken op de werf. Snel, proper en met oog voor detail. Zo werkt het team, en zo brengen wij hun werk in beeld.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn