Project in de kijker: Bomenbeheren.be – De Formatie

Rebranding en website op maat voor Bomenbeheren.be

branding – grafisch ontwerp – fotografie – website – belettering – communicatie – copywriting – direct mailing

 

Tobias Mestdagh van Bomenbeheren.be leeft voor de natuur. Samen met zijn team voorziet hij advies op maat en professionele boomverzorging voor jouw tuin, park of bos.

Wij zorgden voor een volledige rebranding van de bestaande huisstijl. Daarnaast ontwikkelden we een website met aantrekkelijke fotografie en copy op maat van iedere bezoeker.

Complete rebranding

De bestaande huisstijl van Bomenbeheren.be was verouderd en moeilijk inzetbaar voor marketing en sociale media. Daarom ontwikkelden we na een grondige voorstudie een duurzame huisstijl met afgeleiden voor elke soort toepassing. Van icoon tot kleurenpalet, de hele branding vormt een stevige basis voor de toekomst van het bedrijf.

Professionele website vol vakkennis

We ontwikkelden een moderne website, geschikt voor elk toestel. De diensten van Bomenbeheren.be worden opgedeeld in vier categorieën met subpagina’s die meer uitleg geven over de diensten. Technische fiches en certificaten krijgen een prominente plaats en de potentiële klanten krijgen op elke pagina duidelijk de contactmogelijkheden te zien.

Duidelijke link met duurzame aanpak

Met Arbix houtsnippers mikt Bomenbeheren.be op 100% herbestemming van hun restproducten. Ze vervaardigen houtsnippers van lokale oorsprong, steeds als restproduct van een ander procedé. Een duurzaam vervolgverhaal dat we graag toelichten in hun communicatie en uitstraling.

Versterkende fotografie

Samen met het team van Bomenbeheren.be trokken we richting het bos. Enerzijds om het boombeheer gedetailleerd in beeld te brengen, anderzijds om te tonen met hoeveel respect voor de natuur ze werken. Met oog op het bos van de toekomst, volgens de kunst van de stiel en steeds conform de wetgeving.

Wervende copy die scoort in Google

Bomenbeheren.be heeft alles te maken met duurzaam boom- en bosbeheer. Van tuin tot park of bos. Niet alleen zijn duidelijke teksten belangrijk om verstaanbaar te zijn voor iedereen, ook de SEO-score van de website heeft hier belang bij.

Van huisstijl tot werfkraan

We passen de huisstijl van Bomenbeheren.be toe om zoveel mogelijk herkenbaarheid te creëeren. Zowel op kleine drukdragers als visitekaartjes, maar ook op grotere drukdragers zoals hun bosbouwmateriaal.

Partners uitnodigen voor de toekomst

Om het 10-jarig bestaan te vieren, organiseert Bomenbeheren.be een gezellige afterwork voor aannemers, architecten en particulieren. Zo voorzien we in gepersonaliseerde, fysieke uitnodigingen naar alle contacten van het bedrijf. Vervolgens zenden we enige tijd later ook een friendly reminder ter bevestiging, door middel van een online mailing.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn