Belgium Rugby – De Formatie

Sensibiliseren van de Belgium Rugby community in beide landsdelen. Check your #rugbyattitude!

campagne – communicatie – vormgeving – fotografie – video – sociale media – event

 

Rugby wordt geroemd als de meest intense teamsport ter wereld. Tegenover de gewelddadige natuur van de sport staat een cultuur geworteld in 5 essentiële waarden. Respect, discipline, integriteit, passie en solidariteit.

Check your #rugbyattitude

Belgium Rugby vroeg ons om een jaarcampagne die de rugbywaarden opnieuw top of mind zou brengen bij de rugbycommunity.

We ontplooiden een campagne voor clubs en hun leden, opgebouwd vanuit een waardencommisie en gespijsd met onze expertise.

Een nieuwe website voor info, verhalen, actie en wedstrijden

De campagnewebsite werd de centrale plaats voor info en acties. De kernboodschap is er duidelijk geformuleerd en ze wordt gebruikt om de doelgroep te activeren ermee aan de slag te gaan.

Bezoek rugbyattitude.be voor meer info!

Claim your #rugbyattitude badge

Onderteken jouw #rugbyattitude charter en ontvang een unieke badge die je op je eigen kit kan strijken.

Bezoek www.rugbyattitude.be/charter en ontvang jouw badge in de brievenbus.

Eindelijk een profielkader met het logo van je club!

Van zodra een club 20 persoonlijke charters had ingevuld ontgrendelden we het #rugbyattitude profielkader van die club. Dat motiveerde nog meer clubs om hun leden charters te laten invullen.

5504 ingevulde #rugbyattitude charters!

De Belgische rugbycommunity liep storm voor de online charters. Al was het maar om hun eigen club aan de overwinning te helpen van de club met de meeste ingevulde charters.

 

2000 #rugbyattitude badges op de post.

De eerste 2000 invullers van het online charter ontvangen een geprint charter met een bijhorende badge om op hun favoriete teamkleren te strijken in hun brievenbus.

Bezoek de #rugbyattitude roadshow

We bouwden een mobiele #rugbyattitude roadshow die zowel op internationale, nationale als regionale wedstrijden en toernooien kan ingezet worden.

Je kan hier niet alleen je #rugbyattitude charter ondertekenen, maar ook een leuke herinnering maken in de fotostudio. We hopen deze komend seizoen nu eindelijk te kunnen inzetten.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn