Project in de kijker: snoeiwerken Bart Anseeuw – De Formatie

Een robuuste huisstijl en website voor Bart Anseeuw

branding – website – copywriting

 

Snoeiwerk, bosontginning en grondwerken. Deze drie diensten biedt Bart Anseeuw aan. Een betrouwbare partner die streeft naar een efficiƫnt en degelijk resultaat. Om die troeven online beter vindbaar te maken en in de markt te zetten, ontwikkelden we een robuuste huisstijl en toegankelijke website met duidelijke uitleg over hun werk.

Een krachtig merk vormgeven

Het werk van Bart Anseeuw speelt zich vooral af in de natuur. Met een toepasselijk kleurenpalet en robuust logo tonen we de verbinding tussen mens, natuur en de kracht van het werk.

Herkenbaar in het bos en erbuiten

Als aannemer ben je fier op het werk dat je verzet en word je graag herkend. De branding van Bart Anseeuw is op vele vlakken toepasbaar. Van kleine visitekaartjes tot werkkledij en grote machines.

Klare taal op het web

We bundelden alle diensten op een aantrekkelijke website. Duidelijke copy die zegt waar het op staat, schept vertrouwen in het werk van Bart Anseeuw en zorgt ervoor dat ze gevonden worden door Google.

Drie belangrijke basiswaarden

Kwalitatief, betrouwbaar en met kennis van het vak. Dat is waar het team voor staat. We zorgen ervoor dat hun nieuwe visuele identiteit die waarden uitstralen en dat ze daarnaast gestaafd worden met een kwalitatieve website.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn