Arbix – De Formatie

Een beschermd keurmerk voor een doorgedreven ecologische aanpak, dat is Arbix!

branding – website – advertenties – fotografie – sociale media – communicatie – marketing

 

Tobias Mestdagh van Groen-Beheer BV zet met zijn team hard in op ecologie, conform de wetgeving en met certificaten om dit te bewijzen. Zo kwam hij op het idee om restproducten uit hun hoofdactiviteit te verwerken tot volwaardige, circulaire nieuwe producten. Dit mooie, duurzame verhaal had een merk, een platform en communicatie nodig.

Een beschermd merk

We ontwikkelden een aantrekkelijke naam met bijpassende huisstijl en lieten beiden officieel auteursrechtelijk beschermen via het BOIP, Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom.

Kleurechte studiofotografie

Aantrekkelijke foto’s verkopen zichzelf. Door high-end productfotografie worden alle karakteristieken van de producten zichtbaar. Net zoals je ze in het echt zou zien.

Online marketing en verkoopsplatform

We ontwikkelden een aantrekkelijke webshop waarop de Arbixproducten en -filosofie wervend weergegeven worden. De houtsnippers zijn de eerste producten die er een plaats krijgen.

Op maat vormgegeven en verpakt

Verpakkingsdesign is een belangrijk communicatiemiddel voor consumentengoederen. De huisstijl verwerken in verpakking is onmisbaar voor de herkenbaarheid. Het modulair ontwerp drukt de productiekosten.

Scroll-stopping advertising voor merkbekendheid en bereik

Bij het lanceren van elk nieuw merk op sociale media moet je het vooral origineel aanpakken. Voor Arbix maakten wij gebruik van enkele lieftallige diertjes. Wie is er daar nu geen fan van? Natuurlijk maken we ook gebruik van goede targetting en strategie.

Awareness creëren door content te delen

Er is genoeg te vertellen over de filosofie en de producten van ARBIX®. We catalogeren alle mogelijke inhoud, we geven vorm aan de communicatie en we publiceren het op het juiste social media kanaal.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn