Project in de kijker: Apotheek Donckerwolcke – De Formatie

Apotheek Donckerwolcke: een unieke branding voor advies op maat

branding – kledij – grafisch ontwerp

 

Apotheek Donckerwolcke bestaat uit een bekwaam en professioneel 5-koppig team, waarbij persoonlijk advies en begeleiding voorop staan. We ontwikkelden een logo en huisstijl die de filosofie, de aanpak en de producten van apotheek Donckerwolcke herkenbaar maakt en kracht bijzet.

(teamfoto: Studio Marieke)

Een uniek logo met vertrouwde elementen

We stapten af van het klassieke groene apothekerskruis met slang, maar behielden enkele elementen die meteen doen denken aan farmacie. Het resultaat is een herkenbaar logo met een knipoog naar de naam van de zaakvoerder.

Uniformiteit in de apotheek en bij jou thuis

We passen de branding toe op de schorten en kledij van de werknemers. Daarnaast is ook hun persoonlijk drukwerk snel herkenbaar. Gepersonaliseerde briefpost, infokaartjes en medicatiefiches zorgen voor een professionele indruk. Dat schept vertrouwen bij de doelgroep.

Gepersonaliseerde packaging op maat van het product

Naast de traditionele producten voorziet Donckerwolcke ook eigen bereidingen. We zorgen voor kwalitatieve verpakkingen op maat van de bereiding en bijhorende labels voor de juiste dosering.

Unieke toepassingen voor dat tikkeltje meer

De huisstijl van de apotheek wordt niet alleen voor de meest herkenbare toepassingen gebruikt. Aan de ingang van het gebouw wordt via een lichtprojectie het logo op de grond weergegeven.

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn