Bockaert en Thienpont – De Formatie

Bockaert & Thienpont Aalter bestaat 185 jaar en dat hebben we een jaar lang in de kijker gezet

Bockaert & Thienpont Aalter, kortweg Botha, vindt zijn oorsprong in een afspanning naast het kanaal Gent-Brugge. De zaak evolueerde, met grote invloed op de omgeving, gedurende 185 jaar tot de meest prominente groothandel in bouwmaterialen in de regio.

Een rijkgevulde geschiedenis hapklaar aanbieden

De klant nam een geschiedschrijver onder de arm die zes hoofdstukken over de rijke geschiedenis van het familiebedrijf in Aalter afleverde.

We spijsden elk hoofdstuk met beeldmateriaal en prikkelende videografie. Die herwerkte hoofdstukken publiceerden we op nieuwe en bestaande kanalen.

De campagnewebsite, een plaats om te lanceren en te landen

De jaarcampagne kreeg een volwaardige plaats op het internet. We verwerkten alle inhoud op www.185jaarbotha.be. Hier werden ook acties in het kader van de jaarcampagne in verwerkt.

Prikkelen op sociale media

Botha deelt in zijn communicatie een mix van social interest, client engagement en promotionele acties.

Om de campagne in het oog te doen springen, deelden we per hoofdstuk een filmpje dat aanzet om verder te lezen op de website.

Bekijk alle episodes op  botha185jaar.be/media

Prikkelen bij de klanten op de werf

Klanten die hun werf online registreerden op botha185jaar.be/bouwverlof,  kregen vlak voor het bouwverlof het Botha-promoteam op bezoek. Dat team voorzag hen van heerlijk fris Bothabier.

De actie werd letterlijk en figuurlijk gesmaakt.

 

Bekijk ook deze projecten

of keer terug naar het overzicht

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn