Maak kennis met Suleika! – De Formatie

Maak kennis met Suleika!

We hebben een groentje in het team!

Suleika is studente communicatiemanagement en komt ervaring opdoen in ons team. Na een korte start op kantoor doet ze dat op afstand in het pittoreske Lissewege.

Om haar wat beter te leren kennen stellen we haar enkele vragen:

1. Suleika, dat is toch niet zo’n vaak voorkomende naam. Hoe spreek je dat zelfs uit?

Gewoon, zoals je het leest. 

Het is eigenlijk Arabisch, maar zelf ben ik een mengeling tussen Keniaans, Tanzaniaans en vooral een goeie portie Torhouts. Of ja, Toeroets.

2. Wat zijn je hobby’s en interesses?

Ik ga super graag uit eten en drinken. Gelukkig sport ik ook graag, ik doe namelijk fitness en yoga. Zo zit er nog wat een evenwicht in. 

Dat is jammer genoeg wat moeilijk om te onderhouden in deze lockdown.

3. Waarom koos je voor De Formatie?

Bij de zoektocht naar een stageplaats was ik op zoek naar een allround bureau met een sterk team. Zo kan ik zo veel mogelijk nieuwe skills leren in een hands-on omgeving. 

Ik leerde De Formatie kennen en na het eerste gesprek wist ik meteen dat dit bureau de mentaliteit én sfeer had die ik zocht.

Ik prijs me gelukkig dat het team mij onder de vleugels genomen heeft.

4. Wat hoop je bij te leren uit deze stage?

Ik hoop dat ik vooral zoveel mogelijk dingen kan uitproberen zodat ik weet wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Content creatie is altijd leuk, maar ik hoop ook nog wat ervaring op te doen met SEA en social media advertising. 

Maar uiteindelijk is het leuke vooral dat er in zo’n werkomgeving iedere dag geleerd kan worden. Die ervaring krijg je niet altijd achter de schoolbanken!

5. Nog één vraagje om af te sluiten. Wat is je favoriete reisbestemming?

Dat is moeilijk, sowieso ergens warm. Porto is zeker een aanrader: low budget én lekker eten.

Buiten Europa, zou ik zeker Zanzibar aanraden. Het heeft parelwitte stranden en een azuurblauwe zee, maar het is vooral een uniek stukje Afrika. Het is een mengelmoes van verschillende culturen geconcentreerd op één eiland.

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn