Drie klanten getuigen van onze aanpak van hun online marketing – De Formatie

Drie klanten getuigen van onze aanpak van hun online marketing

Dagelijks jouw sociale media beheren kan een uitdaging zijn als ondernemer. Je hebt er geen tijd voor, je hebt de kennis niet, je hebt het materiaal niet,… Nochtans is het een belangrijk onderdeel van marketing geworden. Een professionele partner voor je online marketing kan een meerwaarde zijn voor jouw bedrijf. Zo getuigen deze 3 klanten.

De Bokke Beernem

“De Formatie ondersteunt ons vooral op Facebook en Instagram. Wat ze voor ons doen, kunnen we met wat oefenen misschien ook zelf, maar we hebben er geen tijd voor. Hun strategie, professionaliteit en betrokkenheid is een meerwaarde voor onze zaak.”

De Grilloir Brugge

“De Formatie is vanaf het begin betrokken bij De Grilloir. Na negen jaar zijn we een gevestigde waarde in Brugge en omstreken. Corona is geen lachertje, maar mede dankzij hun aanpak blijven onze klanten betrokken met onze zaak via Facebook, Instagram, mailings en online advertenties.”

PROlectro Beernem

“Wij willen er met ons vakmanschap zijn voor bestaande én nieuwe klanten. Van aarding in de grond tot licht aan het plafond. Maar dat online aan de man brengen, daarvoor rekenen we op De Formatie. Ze maken van PROlectro een herkenbare, vaste waarde in de regio. De samenwerking is soms echt hilarisch!”

Ook iets voor jouw bedrijf?

Naast deze drie toppers, beheren we nog zo’n 15 accounts die we dagelijks ondersteunen. Telkens met een iets andere aanpak, altijd met het oog op resultaten en rendement voor de klant. We meten en verbeteren de cijfers, zoeken opportuniteiten en houden de synergie van de samenwerking zo hoog mogelijk.

Lees hier meer over hoe wij aan de slag gaan met de online marketing van onze klanten.

Samenwerken op projectbasis

Heeft u nood aan een specifieke ontwikkeling of ondersteuning op korte termijn? Dat kan! Laten we rond tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons voor uw project

Samenwerken op lange termijn

Op basis van uw jaarbudget en targets ontwikkelen we een strategie en ondersteunen we uw communicatie op lange termijn. Laten we afspreken en kijken of we een match hebben!

Samenwerken op lange termijn